V I N P R O V N I N G

Det finns två varianter på vinprovning

"Friday Flighter"

Vi har regelbundet varje fredag "Friday Flighter" som innebär 3 förutbestämda provglas för 199:- inkl några ost- och korvbitar. Inget mättande utan mer för att få igång smaklökarna. Man kan köpa till vad som helst från menyn om man vill. Dessa behövs inte bokas i förväg men är man fler än 4-6 gäster är det snällt om ni meddelar vid bokning att ni är intresserade av FF. Droppar ni bara in obokade så försöker vi självklart att få upp glas till ert sällskap så snabbt som möjligt.

Som sagt, det brukar vara en röd tråd i glasen, tex tre italienska, tre spanska, samma druva från tre olika länder, 3 x bubbel (cava, prosecco och champagne)... Eller tre rosé eller tre vita. Eller ingen röd tråd alls. ​

"Vanlig vinprovning"

En helt vanlig vinprovning när ni känner för det.

För att göra det enkelt har vi tre prisnivåer: 389:- 489:- eller 589:- per person. Då är det tre riktiga vinglas, inga provglas som vid FF. Plus en liten ost- & charkbricka. Enkelt kan man säga att för 389:- är det de vin på glas för 99:- som avses. För 489:- är ett vin lite dyrare. För 589:- är det överlag bättre viner, ibland även sådant som vi annars inte säljer på glas. 

 

Vi kommer tillsammans fram om inriktning och nivå på det hela, antingen på plats eller i förväg. Ni kanske vill prova 4-5 viner så det kan bli hur som helst, vi skräddarsyr det så att ni blir nöjda. Man kan vara 2 personer upp till 10. Är ni ett större sällskap så måste vi kolla så att vi har vin hemma så det räcker till alla.

Datum?

Något att fundera på är val av dag. Eftersom det ofta kan vara fullt och det är full rulle framför allt på fredagar och lördagar så föreslår jag att man kanske bör överväga en vinprovning i lite mer lugn och ro en onsdag eller torsdag då det oftast är färre gäster. Endast av den enkla anledningen att då har jag mer tid över till er. Men vill man gärna ha provningen fredag kl 19.30 en lönehelg så löser vi det också. Då blir det lite stressigare bara. ;)